fbpx
Divisioner

Fire divisioner
Ét fælles mål

Add Value

Add Value yder professionel rådgivning inden for strategi, organisation og ledelse til store og små virksomheder.

Det faglige ekspertise ligger i udviklingen af samspillet mellem individ og organisation i en kommerciel kontekst, hvor der skal leveres resultater på bundlinjen. Derfor sigter de forskellige ydelser alle på det samme: At gøre medarbejdere og ledere i stand til at bidrage fuldt ud til en virksomheds mål og vækst.

INAC Executive Search Danmark

INAC Executive Search Denmark rekrutterer på strategisk og taktisk niveau til virksomheder, der skal bruge de helt rigtige mennesker til udfordrende stillinger.

Divisionen er som den eneste rekrutteringspartner i Danmark medlem af det verdensomspændende netværk INAC Global Executive Search, der består af mere end 25 executive search-firmaer og er repræsenteret i 32+ lande globalt.

Potential in Action

Potential in Action arbejder med talentudvikling i forskellige former. Det sker blandt andet gennem populære caseforløb, hvor teams af nyuddannede talenter sendes ud for at løse strategiske business cases i dansk erhvervsliv.

I dag er navnet Potential in Action næsten synonymt med disse caseforløb, men divisionen udvikler også organisatoriske talentprogrammer, rådgiver om tiltrækning og modning af talentmasse og hjælper virksomheder med at rekruttere unge nøglemedarbejdere.

Karrierecoach

KarriereCoach tilbyder forskellige slags karriereforløb og kompetenceudvikling til privatpersoner såvel som offentlige og private virksomheder.

Divisionen leverer blandt andet individuelle samtaler, rådgivninger, outplacement, holdforløb, foredrag og workshops. Ydelserne er altid tilrettelagt i øjenhøjde med den individuelle medarbejder og tilpasset de konkrete og særlige behov, gør sig gældende i praksis.

Gruppens struktur

De fire divisioner i Tange Gruppen har hvert sit ekspertområde, men gruppen er garant for, at kunden får et nemt og enkelt kontaktpunkt ind i det brede felt af kompetencer. Gruppens struktur giver dermed adgang til en verden af viden om mennesker og organisationer.

Tange Gruppen har samtidig ét fælles mål på tværs af sine divisioner: At sætte det enkelte menneske i centrum for virksomheders strategiske udvikling.

Både idéen om et enkelt kontaktpunkt og individets forhold til den organisatoriske helhed er afbilledet i gruppens logo gennem den lille cirkels forhold til den store cirkel.

Tilmeld dig og følg med

Nyhedsbrev

Tilmeld dig gruppens nyhedsbrev for at følge med i vores viden og aktiviteter.

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA