fbpx
HR-Leasing

Til virksomheder med
fingeren på HR-pulsen

Den nye HR-Leasing fra Tange Gruppen

Den nye HR-Leasing er meget mere end blot en HR-løsning. Den tilbyder en række muligheder for at udvikle din organisation. Det meget fleksible set-up giver dig en HR-løsning, som sikrer din virksomhed en optimal daglig drift. Tange Gruppens HR-Leasing giver med andre ord ikke bare dig men hele organisationen en kæmpestor fordel.

Med vores HR-Leasing kan du tænke alternativt. I og med at den er fleksibel og kvalitetssikret, åbner den op for helt nye perspektiver inden for strategisk planlægning og eksekvering på jeres handleplaner. Du vil kunne opnå at alle dine medarbejderressourcer altid er klædt på til deres specifikke opgave – og præsterer optimalt i deres dagligdag. Ledelse vil blive udøvet på højeste niveau, hvilket vil reducere fratrædelses- og oplæringsomkostninger. Jeres renommé vil endda blive langt stærkere blandt potentielle medarbejdere. Forestil dig, at du via denne løsning kan tiltrække de bedste medarbejdere til jer fremfor, at I skal ud at lede efter dem.

Fuld fleksibilitet

Alle organisationer er forskellige. Forudsætningerne bestemmes af jeres produkter og marked. Det er grunden til, at Tange Gruppen har sørget for den ultimative fleksibilitet, så I kan spare ressourcer og tid og dermed fokusere på forretningen. Du kan tilpasse løsningen til dine strategiplaner og de daglige opgaver i organisationen. Udnyt ganske enkelt de muligheder, der er tilgængelige i din drift. Med Tange Gruppens HR-Leasing kan du vælge, kombinere og ændre HR-indsatsen når som helst.

En totalløsning

Vores leasingkontrakter omfatter garanteret, planlagt tilgængelighed af kompetente HR-kompetencer med fuld service til en fast månedlig pris. Kontrakten er baseret på grundige undersøgelser af de faktiske driftsbetingelser. Takket være vores skræddersyede løsning kan du integrere vores HR-Leasing med fuldstændig ro i sindet. Du vil få en øget egenkapital og likviditet i din drift samt færre økonomiske og driftsmæssige risici.

HR-Leasing kontrakt

ALT INKLUSIVE

Med en HR-Leasingkontrakt får du garanteret, planlagt tilgængelighed af fuldt ud kompetente HR-konsulenter til en fast månedlig pris over 12/24/36 måneder. Jeres fordele er forbedret egenkapital og likviditet, reducerede driftsomkostninger og støtte til positiv forretningsudvikling i værdikæden.

Tilgængelighed hele døgnet - hver dag

Kapacitet og driftstid er afgørende faktorer for indtjeningen i enhver virksomhed. En HR-leasingkontrakt sikrer tilgængelighed og driftstid 24/7, og dermed øges din rentabilitet. Tange Gruppen sørger for, at du i overensstemmelse med dine strategier og andre opgaver altid har adgang til de rette kompetencer.

Økonomisk sund

Du reducerer den kapital, der skal anvendes, samt dine drifts- og personaleomkostninger. Dertil får du en øget likviditet og egenkapital, og det er derfor let at se alle de forretningsmæssige fordele.

Et omfattende udvalg

Opsætningen af en HR-Leasingkontrakten er klar og præcis:

  • Garanteret drift til en fast månedlig pris
  • Kompetente HR-konsulenter, processer og projektstyring er inkluderet
  • Rapportering af indsatser og resultater
  • Valgfri services, der matcher eksisterende opgaver perfekt

Kontakt


Morten Tange

Ejer

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tlf.: +45 20 78 44 24

Tilmeld dig og følg med

Nyhedsbrev

Tilmeld dig gruppens nyhedsbrev for at følge med i vores viden og aktiviteter.

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA