fbpx
Tange Gruppen deltager på stor fælles indsats for ledige dimittender - Tange Gruppen

Tange Gruppen deltager på stor fælles indsats for ledige dimittender

I uge 43 løber JOB BootCamp 2020 af stablen i Aarhus – en uge fuld af aktiviteter og events, der skal hjælpe ledige dimittender med at komme i job.

JOB BootCamp 2020 er arrangeret af Jobcenter Aarhus og inkluderer deltagere fra en lang række virksomheder samt relevante aktører på området, herunder os i Tange Gruppen. Der er kort sagt tale om et variereret udbud af fx workshops, jobmatchnings-events og kaffemøder, som alle sigter på at bygge bro mellem uddannelse og arbejdsmarked.

Det bidrager vi med

I Tange Gruppen deltager vi i vores egenskab af bredtfavnende HR-konsulenthus, der har stor erfaring med dimittendledighed, nyuddannede akademikere og talentudvikling. Det har vi bl.a. i kraft af vores populære caseforløb hos Potential in Action samt vores mange jobsøgningskurser hos KarriereCoach.

Gennem disse forløb har vi siden 2011 arbejdet intensivt med dimittendområdet. Via coaching og karrierevejledning af hundredvis af dimittender har vi opnået en stor indsigt i, hvordan man bygger bro mellem højtuddannede og det private erhvervsliv – og vi har selvfølgelig holdninger til, hvad der virker, og hvad der ikke virker!

Tre workshops for dimittender

I Tange Gruppen arbejder vi altid med det hele menneske. På bootcampen præsenterer vi derfor tre workshops, der alle handler om at stille skarpt på dimittenders personlighed og motivation samt at se nye jobmuligheder for forskellige profiler.

Vi glæder os meget til tre udbytterige workshopdage i uge 43 og til at give dimittenderne noget konkret med sig på vejen mod det første job. Vi lover, det bliver udbytterigt.

Vil du vide mere?

Læs mere om JOB BootCamp 2020 på projektets officielle platforme:

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA