fbpx

Tange Gruppen bliver del af anerkendt internationalt rekrutteringsnetværk

Tange Gruppen er blevet en del af INAC Global Executive Search – et anerkendt internationalt netværk for rekruttering af ledere. Med sin indtræden i dette netværk forventes Tange Gruppens globale position at styrkes markant. Samtidig forbedres mulighederne for at varetage eksisterende kunders forretning som strategisk rekrutteringspartner og ledelsesrådgiver.

CCO i Tange Gruppen Gitte Astrup Melgaard udtaler: ”Vi varetager allerede flere kunders interesser i udlandet. Som del af INAC kan vi i endnu højere grad sikre kvaliteten i disse processer, idet vi kan trække på lokale kolleger i de pågældende lande.”

Verdensomspændende netværk giver nye muligheder til kunderne

INAC Global Executive Search er et verdensomspændende netværk bestående af mere end 25 executive search-virksomheder og repræsenteret i 33 lande fordelt på Afrika, Asien, Australien, Syd- og Nordamerika samt Europa. I mere end 25 år har medlemmerne hjulpet hinanden med rekrutteringsbehov på tværs af grænser og på den måde sikret lokal ekspertise og global rækkevidde. Derudover bidrager netværket til vidensdeling og udviklingen af best practices, der styrker medlemmernes Executive Search-processer til gavn for kunderne.

CEO i Tange Gruppen Thomas Secher har tidligere erfaring fra internationale netværk og glæder sig til igen at blive en del af noget større:

”Vi mener, at INAC er det rette match for os, fordi Rui Borges (President i INAC) fra starten har understreget, at høj kvalitet og menneskelige relationer er i fokus. De værdier deler og støtter vi aktivt i Tange Gruppen. Samtidig sætter INAC os i stand til at sikre vores kunder yderligere gennem vores nye internationale kolleger og sourcing fra et stærkt globalt kandidatnetværk. INAC står for veldefinerede processer af første klasse, og der er stor tryghed for kunden i at bruge INAC til rekruttering i flere lande.”

Tange Gruppen bidrager med entreprenørskab og bred ekspertise

Præsident i INAC Rui Borges glæder sig også: ”Vi er begejstrede for, at Tange Gruppen har tilsluttet sig vores organisation. INAC’s partnere og globale kunder vil med garanti drage fordel af deres ekspertise – inden for Executive Search såvel som deres arbejde med talentudvikling, rådgivning- og konsulentydelser.”

Rui Borges fortsætter:

”Vi ser frem til det bidrag og det entreprenørskab, som det nye danske team bringer til netværket. INAC DK komplementerer vores repræsentation i EMEA og styrker vores globale ekspansionsstrategi om fortsat at forsyne vores klienter med Executive Search af en meget høj standard på tværs af grænser."

Første gang Tange Gruppen skal møde de resterende 30 medlemslande er på EMEA meeting i Milano i september 2018.

Interesseret i at høre mere?

Kontakt CEO Thomas Secher på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Du kan også læse mere om INAC Global Executive Search på www.inac-global.com.

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA