fbpx

Klar til GDPR og persondataforordningen

Lige om lidt er det den 25. maj 2018, hvor den nye persondataforordning træder i kraft. I den forbindelse har vi i Tange Gruppen gennemgået og opdateret vores procedurer for persondata for at være sikre på, at vi lever op til kravene i den nye forordning, herunder de GDPR-krav der stilles af EU.

For at gøre det nemmere for vores kunder og kandidater at orientere sig har vi samlet vores politik for persondatahåndtering her. Her finder du datarelaterede procedurer for alle de af vores ydelser og procestyper, der kan være relevante for dig og din virksomhed – hvad enten det drejer sig om rekruttering, sparring, markedsføring eller kontrakter.

Vi har desuden indgået databehandleraftaler med de tredjeparter, der behandler data om vores kunder og kandidater for os. Vores databehandlere inkluderer blandt andet vores testudbyder Master Danmark, der registrerer og opbevarer data i forbindelse med forskellige tests og analyser, samt vores HR-platform HR-On.

Vil du vide mere?

Kontakt os på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. for at høre mere om vores håndtering af persondata eller læs mere her.

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA