Klar til GDPR og persondataforordningen

Lige om lidt er det den 25. maj, hvor den nye persondataforordning træder i kraft. I den forbindelse har vi i Tange Gruppen gennemgået og opdateret vores procedurer for persondata for at være sikre på, at vi lever op til kravene i den nye forordning, herunder de GDPR-krav der stilles af EU.

For at gøre det nemmere for vores kunder og kandidater at orientere sig har vi skabt et overblik over persondatahåndteringen her. Her finder du nemt og hurtigt procedurer for de ydelser og procestyper, der er relevante for lige præcis dig og din virksomhed – hvad enten det drejer sig om rekruttering, sparring, markedsføring eller kontrakter.

Vi har desuden indgået databehandleraftaler med de tredjeparter, der behandler data om vores kunder og kandidater for os. Vores databehandlere inkluderer blandt andet vores testudbyder Master Danmark, der registrerer og opbevarer data i forbindelse med forskellige tests og analyser, samt vores platform HR-On.

Vil du vide mere?

Kontakt os på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. for at høre mere om vores håndtering af persondata.

Du kan også læse alt om vores persondataprocedurer her og downloade ark med informationer om vores forskellige ydelser samt vores markedsføring og kunderelationer.

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA