fbpx

Stærk HR-profil som ny kommerciel direktør i Tange Gruppen

Per 1. december 2017 tiltræder Gitte Astrup Melgaard som kommerciel direktør i Tange Gruppen, hvor hun skal udvikle Tange Gruppens kerneforretning og styrke vores markedsposition. Det skal ske ved at synliggøre Tange Gruppens es profil som HR- og rekrutteringspartner og ved at udbygge vores aktiviteter inden for salg og markedsføring.

Gitte er en stærk HR-profil, der har stor erfaring med strategi, ledelse og organisationsudvikling. Vi ser frem til at byde hende velkommen og i fællesskab erobre det marked, der er relevant for os.

Stærk HR-profil med bred erfaring og stort netværk

Gitte Astrup Melgaard har en lang international HR-karriere bag sig og har senest besat stillingen som Director Jylland/Fyn hos People Test Systems og Head of HR hos BAUHAUS.

Hun bringer bred og solid erfaring med bl.a. strategi, ledelse, HR og organisation- samt transitionsudvikling med sig – en erfaring, der både vil løfte Tange Gruppens forretningsaktiviteter samt være til gavn for de kunder, hun rådgiver.

”Årsagen til, at vi har valgt Gitte som vores nye kommercielle direktør er, at vi ønsker at styrke vores brand og synlighed,” forklarer Thomas Secher, direktør i Tange Gruppen.

”Gitte har allerede et stærkt brand og en høj faglighed – og så tror hun på, at vi som konsulenter kan gøre en reel forskel. Derudover har hun et særdeles stort netværk, som matcher de typer af kunder, vi ønsker at skabe resultater for.”

En passion for at flytte mennesker gennem nærvær, indsigt og commitment

Gitte Astrup Melgaard kommer desuden til Tange Gruppen med friske øjne og en stærk passion for at arbejde direkte med mennesker og kulturer.

”Jeg har glædet mig meget til at tiltræde stillingen som kommerciel direktør og til at fortsætte den gode udvikling med tiltrækning af nye kunder og udbygning af samarbejdet med de eksisterende,” fortæller hun. Hun fortsætter:

”Målet er at forbedre Tange Gruppens markedsposition på kerneforretningen, og det skal vi gøre ved at synliggøre den røde tråd i vores leverancer: ekstraordinære kundeoplevelser med nærvær, indsigt og et fantastisk commitment fra vores dygtige konsulenter.”

Store forventninger til det nye samarbejde

For Thomas Secher er forventningerne til det nye samarbejde store:

”For os er 2018 året, hvor vi som virksomhed og team er klar til at erobre det marked, som er relevant for os. Samtlige vores forretningsområder vækster – og vores nuværende kunder tilkendegiver en stor tilfredshed med vores koncepter og resultater.”

Gitte Astrup Melgaard glæder sig også: ”Jeg ser meget frem til i selskab med resten af Tange Gruppen og kunderne at indfri målet om øget aktivitet på vores kerneforretning og til at arbejde tæt sammen med nye og gamle kunder.”

Interesseret i at høre mere?

Kontakt Gitte Astrup Melgaard på +45 23 29 89 18 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA