fbpx

Velkommen til Tange Gruppen!

Add Value, Potential in Action og INAC Executive Search Denmark er sammen med vores søstervirksomhed KarriereCoach blevet en del af det nye Tange Gruppen. Tange Gruppen dækker som organisationsstruktur over en gruppe forretningsdivisioner, der arbejder med hver deres ekspertområde inden for samspillet mellem organisationer og mennesker.

I gruppen har vi:

  • Add Value, der løser opgaver inden for strategi, organisation og ledelse
  • INAC Executive Search Denmark, der rekrutterer topledere, ledere og specialister
  • Potential in Action, der arbejder med talentudvikling og caseforløb
  • KarriereCoach, der rådgiver om problemstillinger relateret til arbejdsliv og trivsel

Gruppen er opkaldt efter vores grundlægger og ejer Morten Tange.

Hvad betyder det i praksis?

Når du møder Tange Gruppen, vil du stadig møde de samme brands og de samme medarbejdere som før. Nu er vi blot organiseret i en stærk matrixstruktur, der binder områderne sammen og lader os drage nytte af hinandens viden og kompetencer.

For vores kunder betyder det, at de fremover vil have ét kontaktpunkt ind i et meget bredt felt af ydelser og konsulenter. Det sikrer, at opgaven bliver løst der, hvor den kan løses absolut bedst!

Som kunde får du derfor en enkel og effektiv måde at samarbejde med os på, hvor du gennem din relation til gruppen får adgang til de fire forskellige forretningsdivisioner eller brands’ ydelser.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til Tange Gruppen eller vores organisationsform, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 70 10 10 44 eller e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA